Sztárok

Súlyosan megsérült az Irigy Hónaljmirigy zenésze

Uszkó László az otthonában szenvedett balesetet, a sérülés miatt két fellépést is ki kell hagynia.

Az Irigy Hónaljmirigy tagja, Uszkó László eltörte odahaza a bokáját – írja a Blikk. „Átjött egy haverom, és alig álltunk neki a locsolórendszer kiépítésének, amikor ott termett a kutyám. (…) Eléugrottam, de olyan nagy elánnal mozdultam, hogy belereccsent a bokám” – mesélte a mirigyes.

Uszkó László először rándulásra gyanakodott, de mivel nem múlt el a fájdalom, egy hétre rá kórházba ment, ahol kiderült: több helyen is eltört a bal bokája, de szerencsére nem kellett megműteni. Két hét múlva a gipsz is lekerül majd a lábáról.

Forrás: tv2.hu/fem3cafe – videó

Mint mondja, a felesége, Susanne nélkül meg lenne lőve, nagyon sokat segít neki. „Őrjítő ez a tehetetlenség, a zongorázás is kész szenvedés, mert ahogy leteszem a lábam a padlóra, egyszerre zsibbad és fáj. Leginkább a tévé előtt ücsörgök, olvasgatok, vagy a videójátékkal szórakozom” – panaszkodott a zenész, akinek két Mirigy-bulit is ki kell hagynia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top