nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szentesi Éva a Konyhafőnök VIP-ben is nyerne

Szentesi Éva a Konyhafőnök VIP-ben is nyerne

Újabb nevek kerültek napvilágra a Konyhafőnök VIP versenyzői közül. Köztük lesz Szentesi Éva írónő is, akinek komoly esélyei vannak arra, hogy a döntőben is részt vegyen.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

November 12-én indul a Konyhafőnök VIP 3. évada, amely nemcsak a celebek csatája lesz, de két Michelin-csillagos séf is összeméri erejét a műsorban. Sárközi Ákos, Rácz Jenő és sok-sok híresség kiélezett csatáját izgulhatjuk végig.

A konyhafőnök VIP nem játék?

Annyira nem játék, hogy Szentesi Éva írónő saját bevallása szerint is két séffel készül a versenyre. Egészen az alapoktól kezdik a „kiképzést”: hogyan kell rendet tartani a konyhában, illetve halat filézni, csirkét bontani vagy húst hártyázni. Mindez fontos is, hiszen a séfek már az előző adásokban is nagy figyelmet fordítottak ezekre az alapfeladatokra.

Ha Szentesi Éva sikeresen elsajátítja az alapokat a versenyig, komoly esélyekkel indulhat a Konyhafőnök VIP cím megszerzéséért. Szeret jókat enni, főzni is, kedvencei pedig a fűszeres ázsiai ételek, amelyek igencsak közel állnak Rácz Jenő séfhez is.

A Konyhafőnök VIP 2018 promo (Király Péter)

Uploaded by None on 2018-10-30.

Újabb nevek a Konyhafőnök VIP versenyzői listájáról:

  • Szentesi Éva írónő
  • Fehér Balázs énekes
  • Détár Enikő színésznő
  • Kovács Dóri műsorvezető
  • Papadimitriu Athina színésznő
  • Halász Klaudia modell

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon