nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Schobert Norbi: „Semmilyen botrány nem volt”

Schobert Norbi: „Semmilyen botrány nem volt”

Schobert Norbi állítólag óriási botrányt csapott, miután a Csak show és más semmi zsűrije lepontozta a produkciójukat. A fitneszguru szerint ebből semmi nem igaz.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Csak show és más semmi előző adásában eléggé lepontozta a zsűri Schobert Norbi és Tatár Csilla produkcióját, aminek előbbi egyáltalán nem örült, és állítólag az adás után mindenki előtt kifejtette a véleményét, nem a legvisszafogottabb módon. Az egyik stábtag elmondása szerint annyira ideges volt Norbi, hogy a TV2 egyik producerét akarta felhívatni, mondván, most azonnal otthagyja a produkciót. Most a fitneszguru is megszólalt a vitával kapcsolatban: azt állítja, ebből semmi sem igaz.

„Napok óta olvasom az újságokat, az első fantasztikus hír volt, hogy óriási botrány volt a TV2 stúdiójában. Adásban gondolom ti se láttatok semmilyen botrányt, mert én sem láttam. (…) 16 ismerősöm volt a stúdióban, többek között az ügyvédem is. Képzeljétek el, semmilyen botrány nem volt: nem káromkodtam, se nem szóltam semmit, se nem álltam föl, se nem mentem ki. (…) Azt írták, hogy a producert is fel akartam hívni. Ha én valakit fel akarok hívni, akkor felhívom a TV2 vezérigazgatóját, megvan a száma”  mondta Schobert Norbi a videóban, aki azt is cáfolja, hogy magához hívatta volna a csatorna vezetése. A fitneszguru arról is beszámolt, hogy az összes pénzt, amit a műsorért kap, a Heim Pál Gyermekkorház diabéteszes gyermekeinek egész éves étkezésére szánja.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon