Sztárok

Hallani sem akar újszülött kislányáról Owen Wilson

Már három hete, hogy megszületett Owen Wilson amerikai színész harmadik gyermeke, de a sztár nem hajlandó találkozni vele, és nem akar felügyeleti jogot sem.

Owen Wilson azt mondta, hogy „nem hajlandó találkozni a kislányával” még három héttel a születése után sem. A 49 éves színész korábban apasági tesztet kért, hogy kiderüljön, igazat állít-e egykori szeretője, Varunie Vongsvirates. A teszt igazolta, hogy a kislány a színészé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

My sweet little princess 💝 Lyla Aranya Wilson, born on 10-09-18

Varunie (@varunie) által megosztott bejegyzés,

A kis Lyla a múlt hónapban született, de a bennfentesek úgy tudják, Wilson nemcsak látni nem szeretné a kislányt, de lemondott a felügyeleti jogáról is.

Owen Wilsonnak korábban két fia született két különböző kapcsolatból, akikkel rendszeresen találkozott, támogatta őket, és jó viszonyt ápolt volt barátnőivel is, akiket teherbe ejtett. Korábban ügyvédje is úgy nyilatkozott, hogy ha az apasági teszt pozitív lesz, akkor a színész teljesíti apai kötelességeit és támogatja majd a gyermeket.

Owen Wilson – forrás: Jason LaVeris/FilmMagic/GettyImages

Ennek fényében furcsa, hogy Wilson nem hajlandó találkozni a kislányával, és lemondott a felügyeleti jogáról is.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top