Sztárok

Ők szexeltek először a ValóVilág 9-ben

Egészen sajátos elképzelései vannak a VV9 játékosainak az ismerkedésről, mint mondjuk a korábbi villalakóknak voltak az előző szériákban. Az első villaszex máris megtörtént a ValóVilágban.

Nádai Anikó mondta, hogy néhány párkapcsolat nem jut oda több randi vagy több év alatt, mint a ValóVilág 9 első ismerkedős estje.  Az első buli képei inkább a Belevalóba illettek volna, de mert lényegében az ismerkedésnek egyelőre a testi formáját választotta a villalakók nagyobbik része, így egyetértünk Anikóval: 

„Olyan, mintha hetek óta bent lennének a villában, így vannak párkapcsolatok, amik évek óta tartanak és működnek, és valahogy ilyen szinteket nem ugranak meg soha.”

A ValóVilág 9 beköltözős bulija hamarabb hasonlított egy fapados Playboy-villa-bulihoz, mint egy átlagos ismerkedési esthez

Itt van egy jó példa. VV Reni és VV Csoki annyira gyorsan összemelegedtek, hogy a lány végül lesérült a nagy akarás közben, így az előjátékon túl nem jutottak. Amikor a lány visszajött a villába, szomorúan nyugtázta, hogy végül lekésték a „legelső szexelők a villában” titulust, ahogy a „győztes”párost emlegették. 

VV9 Krisztán és VV Cintike rekordot döntött: a ValóVilág 9 első szexelői nem sokáig ismerkedtek.

A történetet persze az is tudta, aki a másik szobában aludt, nagyjából a maszatolás után egy perccel. Nemigen tudjuk elképzelni, hova fejlődik a villa ilyen ütemben. VV Cintike az elmondása szerint annyira kész volt, hogy nem emlékszik, de emlékszik, de mégsem a történtekre, meg hát ugye az egész nem számít, mert nem volt csók (a videó szerint de), a VV Krisztián név pedig kötelez, az előző szériában Krisztián és Micike hozták ezt a vonalat, most talán Krisztán és Cintike. Bár a villajátékok során azért annyi kiderült: VV9 Krisztián egyáltalán nem olyan bunkó, mint amilyennek szeretné beállítani magát, de erről majd máskor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top