Sztárok

Nicole Kidman elárulta, mit gondol arról, hogy a gyerekei szcientológusok

Az Oscar-díjas színésznő eddig nem beszélt erről.

A szcientológia is nagy szerepet játszott abban, hogy Nicole Kidman és Tom Cruise elvált. A szcientológusok vezetői ugyanis nem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, és hiába próbálták az Oscar-díjas színésznőt is behúzni a szervezetbe, nem sikerült nekik.

Ezért megpróbálták elidegeníteni tőle a gyerekeit, igyekeztek az anyjuk ellen fordítani őket. Ez az HBO Szcientológia, avagy a hit börtöne című dokumentumfilmből derül ki – írja a 24.hu.

Nicole Kidman eddig nem sokat beszélt minderről. Ám a Who magazinnak adott interjúban arról is megkérdezték, hogyan viszonyul ahhoz, hogy a gyerekei szcientológusok.

Mintapéldája vagyok a toleranciának, és hiszek benne, hogy nem számít, mit tesz egy gyerek, tudnia kell, hogy ott vagyok neki, ha szeretetre van szüksége

– mondta a színésznő.

Úgy gondolja, gyerekei elég felnőttek ahhoz, hogy saját döntéseket hozzanak. Úgy döntöttek, hogy szcientológusok lesznek, anyaként viszont az a feladata, hogy ugyanúgy szeresse őket.

Az egykori házaspár két gyereket fogadott örökbe, jelenleg Isabella Cruise 25, Connor Cruise pedig 23 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top