Sztárok

Cicaharc miatt szakadt félbe a Neoton koncertje

Olyan történt a Neoton Família szigetszentmiklósi koncertjén, mint félévszázados fennállásuk alatt soha: verekedés miatt le kellett állítani az előadást.

Összeverekedett két nő az október végi Neoton-koncerten, amiért egy időre félbe is kellett szakítani a show-t. Az együttes 50 éves fennállása alatt ilyenre még sosem került sor – írja a Blikk.

A második sorban álló K. Dávid jól látta a jelenetet:  „Egy lány őrjöngeni kezdett, hogy az első sorba akar menni, ahol már a törzsrajongók álltak. Egyszer csak mindenkin átgázolva előrerohant, megfogta az egyik törzsrajongó haját, és lerántotta a földre. Utána csak azt láttam, hogy hátulról egy férfi előrerohant, rájuk ugrott, és megpróbálta szétválasztani őket. A zenekarvezető, Végvári Ádám is látta az esetet. Alig akart hinni a szemének, még nem tapasztalt ilyet.”

Végvári Ádám 0 MTI Fotó: Nyikos Péter

Végvári a Blikknek elmondta, hogy sohasem történt még hasonló sem a koncertjeiken, és neki még testőre sem volt soha.

A Neoton igazi családi program, ahová gyerekek is jöhetnek. Nem véletlenül van a család, a Família szó a zenekar nevében. Soha nem volt a koncertjeinken semmilyen probléma, mondom ezt egy nagy sikerű, 50 éves jubileumi buli után. Ami viszont igaz, sok hölgy rajongó áll mindig elöl, majdhogynem bérelt helye van egy-két ilyen törzsrajongónknak. Úgy hallottam a végén, volt egy nő, akinek ez nem tetszett.

A színpadról csak a csetepatét láttam. Egy darabig vártam, hátha vége lesz, aztán belekiabáltam a mikrofonba, hogy ezt azonnal hagyják abba, addig nem folytatjuk. Nagyon megdöbbentünk a színpadon. Nekem még testőröm sem volt soha, nem volt szükség rá.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top