nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Szomorú megemlékezésen vett részt Harry herceg

Szomorú megemlékezésen vett részt Harry herceg

Az első világháborúban elesettek tiszteletére rendeztek ünnepséget.
Suhajda Zoltán
Suhajda Zoltán
f Ajánlom

Teljes katonai egyenruhában tisztelgett az első világháborúban elesettek emléke előtt Harry herceg a Westminster-apátságnál rendezett megemlékezésen.

Sussex hercege komor arccal helyezett el egy keresztet a tiszteletadás jeleként három nappal az első világháború végének 100. évfordulója előtt.

Harry a kétperces néma emlékezés után a hadsereg veterán katonáival és katonanőivel beszélgetett, akik korábban több fegyveres konfliktusban részt vettek. Egyikükkel még viccelődött is.

A Westminster-apátságnál 1928 óta rendeznek ünnepséget a háborúban elesettek emlékére.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon