Sztárok

Majka viccet csinált Tillából

Majka és Tilla jóbarátok, ugyanakkor sportot űznek egymás ugratásából – a rapper legutóbbi poénja azonban nem úgy sült el, ahogy azt eltervezte.

Majka és Tilla együtt vezetik A legbátrabb párost, együtt szerepelnek a Sztárban sztárban, és ezek csak az éppen futó műsorok. A barátságuk 13 évre nyúlik vissza, amikor a rapper átigazolt anyacsatornájától a TV2-höz. Azóta családilag is összejárnak, és többször is nyilatkozták, hogy tényleg igazi a kapcsolatuk. Nos, amellett sem mehetünk el, hogy ettől függetlenül nagyon sokat szívatják egymást, a rajongók legnagyobb örömére. Majka legutóbbi poénja azonban kicsit durván sült el

„Kedves Till Attila!!! Mikor átjöttem dolgozni a Tv2-höz 13 évvel ezelőtt szóltam, hogy venned kéne már egy új cipőt mert ez nagyon szarul néz ki! Nem hallgatsz rám… Ezt a képet tegnap csináltam”– írta a fotójához Majka, a bejegyzéshez pedig rengeteg komment érkezett. Zömében vicces hozzászólások vannak a képnél, de akadt 1-2 olyan követő, aki szerint kicsit megalázó ez a poszt. 

Tilla csak ennyit reagált, valószínűleg ő is poénnak vette:

„Ezt a cipőt imádom! Amúgy max 5 éves, de még annyi sem, te kis…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top