Sztárok

Kulka János már az agyvérzése előtt felhagyott volna a színészettel

Kulka János a Nők Lapjában adott interjúban megfogalmazta, hogy már a betegsége előtt gondolt rá: felhagy a színészettel, és új életet kezd.

Kulka János elképesztő alakítással tért vissza: a nemrég debütáló X – A rendszerből törölve című film egyik mellékszereplőjeként alkotott maradandót. A színész a két és fél évvel ezelőtti agyvérzése után sokáig lábadozott, úgy volt, hogy nem tér vissza a színpadra és a mozivászonra sem, összeszedte azonban magát, és újra szerepel. Kulka János a Nők Lapjának adott interjújában mégis arról beszél, hogy már a stroke előtt gondolkodott a visszavonuláson. 

 

„Mielőtt beteg lettem, rengeteget dolgoztam, szinte semmilyen felkérésre nem mondtam nemet. Sok mindent csináltam. A stroke előtt néhány héttel, vagyis csaknem három éve, a Katonában mondtam is egy kedves színésznőnek, Pálos Hannának, hogy Hanna, befejezem a színészetet” – emlékezett vissza a művész.

Fotó: X – A rendszerből törölve

„Megelégeltem, fáradt voltam, kimerített a folyamatos megfelelési kényszer, az állandó szorongás. Rájöttem valamire, de nem tudom már, mire. Elegem lett. Túl sok feladat, minden este fölmenni a színpadra, más vállalások… Féltem, nem tudok úgy teljesíteni, ahogy elvárják, ahogy én elvárom magamtól” – mondta Kulka János a lapnak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top