Sztárok

Gáspár Virág még mindig alvászavarral küzd

Az elmúlt pár évnyi meghurcoltatás után most újra egyenesben van a Gáspár család. Virágnál azonban komoly lelki problémák jelentkeztek.

Gáspár Győző adóügye véget ért, tisztázta a nevét a mulatós sztár. Az elmúlt pár évben szörnyű dolgokon mentek keresztül: rengeteg holmijukat elkobozták, besározták a nevüket, ráadásul nem kevés lelki sérülést is okozott nekik ez a botrány. Úgy látszik, most elérkeztek oda, hogy újra boldogok lehetnek. A kisebbik lány, Virág azonban a mai napig alvászavarral küzd a történtek miatt.

Fotó: Instagram

„Virágon most jön ki mindaz a sok stressz és feszültség, ami tavaly április óta ért bennünket. Őt a kommandósok rángatták ki az ágyából. Erre mit tett? Megölelt, és annyit mondott: sosem kellene neki jobb apa. A lányaim tartották bennem hónapokon át a lelket. Úgy látszik, Virágon most, hogy minden végre lezárult, most jönnek ki az átélt szörnyűségek” – mondta el a Kiskegyednek Gáspár Győző

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top