Sztárok

Barta Sylvia súlyos betegségéről beszél

Barta Sylvia arról mesélt, milyen érzés volt számára visszatérni a TV2 képernyőjére, valamint családjáról, sőt saját gyermekkoráról is. Az időjós őszintén vallott súlyos betegségéről, majd azt is megosztotta Joshival, hogyan lépett a gyógyulás útjára.

Barta Sylvia 18 év után tért vissza a TV2-höz mint időjós. Az elmúlt időszakban a gyerekeire koncentrált, és pont ők noszogatták, hogy legyen újra a képernyőn. A tévés belenyugodott, hogy a lányai újra a tévében szeretnék látni, így elvállalta a felkérést. Sylvia Joshi Bharat vendége volt, ahol többek között a lányairól, a családjáról, magáról és súlyos betegségéről is beszélt. 

„Ez egy olyan betegség, amely, ha nem vesszük észre, és nem kezelik időben, akkor mozgáskorlátozottsághoz vezet, komolyan kell venni. Számomra ez szóba se jöhet, ez egy olyan feladat az élettől, amelyet meg kell oldani. Nehéz és fájdalmas ez az út, de hozzátett ahhoz, hogy tapasztaltabban állok az élet kihívásai elé. (…) A helyes útra terelt ez a betegség”  mesélte Barta Slyvia, aki elárulta, rheumatoid arthritistől szenved. 

Mi az a rheumatoid arthritis?

Hazánkban is sokan szenvednek az arthritisek (ízületi gyulladások) különböző formáinak eredményeként kialakuló folyamatos fájdalomtól és fizikai korlátoktól. A rheumatoid arthritis a mozgásszervi betegségek egyik legsúlyosabb formája.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top