Sztárok

A legbátrabb párosban tér vissza Aurelio?

Aurelio RTL Klubtól való távozása sokakat meglepett, és azóta sincs konkrét magyarázat, hogy miért kellett a ValóVilág-győztes fiúnak mennie a csatornától.

Aurelio távozása meglepetésként ért sokakat, azonban a sok rendőrségi ügy miatt várható volt, hogy meglépi ezt az RTL Klub. Később szárnyra kelt a hír, miszerint a VV-győztes egy másik csatornán tér vissza, eddig azonban egyik TV2-es műsorban sem tűnt fel – de A legbátrabb páros második évada még hátravan. Aurelio egyébként pont tegnap búcsúzott el végérvényesen anyacsatornájától. 

Ez így sokaknak értelmetlennek tűnhet, ezt a fotót azonban két videó előzte meg, amelyekben elmondta, hogy nincs benne harag a szerkesztők iránt, sőt nekik köszönhet mindent. Arra is kitért, hogy nem önként távozott, de pozitívan emlékszik vissza az elmúlt pár évre. Búcsúzóul pedig elmondta, hogy ha nem így alakul, akkor most ő lenne Baukó Éva helyén…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top