Sztárok

Ők A legbátrabb páros újabb szereplői

Még véget sem ért a TV2 kaland reality műsorának első évada, máris itt a második. Most az is kiderült, kik vesznek részt a máltai kalandokban, vagyis ők mondtak igent A legbátrabb párosra. Cikkünk a sajtótájékoztató végéig folyamatosan frissül.

Múlt héten jelentette be a TV2, hogy nem ért még véget A legbátrabb páros. Újabb ismert emberek mutatják meg, mire képesek a kihívást jelentő feladatokban, ami kifejezetten meglepő, hiszen a második évadról eddig nem beszélt a csatorna. 

Még nem tudjuk, ki nyerte az első évadot, a finalisták között van Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás, Rubint Réka és Schobert Norbi, valamint Pintér Tibor és Rubos Friderika

A legbátrabb páros fináléjába ők hatan kerültek be: Palácsik Lilla és Visváder Tamás, Pintér Tenya és Rubos Frida, Rubint Réka és Schobert Norbi

De a mai TV2-es sajtótájékoztató nem is arról szól, hogy az ő győzelmüket ünnepeljük. A legbátrabb páros második évadának szereplőire már voltak tippek. Egyik például az RTL Klubtól átigazolt Aurelio, akinek legfeljebb a közösségi oldalára posztolt képeiből lehetett kiindulni, valamint abból, hogy a TV2-höz igazolt sztár még egyik műsorban sem tűnt fel, pedig szeptemberre ígérte: minden kiderül. 

Tilla a sajtótájékoztatón annyit mondott: lesznek feladatok, amelyeket az első évadban már láttunk, de lesznek újak is. 

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

És ugye, ahogyan megjósoltuk: Aurelio az első ember, akit felvezetnek. „Ahol engem meglátnak a játékostársak, mindig várakozás van” kezdte Aurelio, akinek a barátnője elárulta, ő bizony mindentől fél, és még most sem érti, mit keresett ebben a játékban. 

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Weisz Fanni és Hajmásy Péter is igent mondott a kihívásokra. Mint kiderült, talán elhamarkodottan, mert már most elárulták: Fanni sírt a legtöbbet a műsor próbatételei alatt. 

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

És Berki Krisztián, valamint Katona Renáta, alias Berki Mazsi sem maradhatott ki a sorból. 

„Hatalmas élmény, és olyan oldalát ismertük meg a másiknak, amit egyébként biztosan nem tudtunk volna” – mondta Mazsi. 

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv lesznek a szókimondó páros. Guszti szerint ő nem válogatott, mindenkinek megmondta a véleményét. 

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Szögeczki Ági és párja, dr. Csenterics Ferenc ebben a műsorban mutatkoztak be először a kamerák előtt mint egy pár. 

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Csórics Balázs és menyasszonya, Kerek Adrienn is megmérettette magát A legbátrabb párosban. A színész nemrég még a Barátok közt stábját erősítette.

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Valamint Cooky és Debora is szerepel a műsorban. 

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Akkor hát jöjjön A legbátrabb páros második évadának névsora: 

  • Berki Krisztián és Katona Renáta, alias Berki Mazsi
  • Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter 
  • Aurelio Caversaccio és barátnője, Máté Dominika
  • Szögeczki Ági és párja, dr. Csenterics Ferenc
  • Laky Zsuzsi és párja, Dietz Gusztáv
  • Cooky és párja, Debora
  • Csórics Balázs és menyasszonya, Kerek Adrienn

Fotó: Rácz Tamás (NLCafe.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top