Sztárok

Ők A legbátrabb páros győztesei

Senki sem hitte azt, hogy Visváder Tamás és Palácsik Lilla kiejti Németh Kristófékat a finálé előtt, ahogyan azt sem, hogy jobban teljesítenek Rubint Rékánál és Schobert Norbinál. De A legbátrabb páros tele van fordulatokkal.

A legbátrabb páros első adásakor valószínűleg még senki sem gondolta, hogy éppen ez a hat ember lesz a döntős csapatban. Rubint Réka és Schobert Norbi az elején leginkább Keleti Andiéktól tartott, akik korábban már számtalan műsorban bizonyítottak. Pintér Tiborék csak elsőnek nem akartak kiesni, Visváder Tamás egyszerűen csak a felesége kedvére akart tenni, amikor igent mondott a műsorra, Palácsik Lilla pedig kifejezetten a feladatokat élvezte, nem hajtott a győzelemre.

A legbátrabb páros fináléjába ők versenyeztek a győzelemért: Visváder Tamás és Palácsik Lilla, Pintér Tenya és Rubos Fridi, Schobert Norbi és Rubint Réka

Pintér Tiborék az első feladat során bekerültek a döntőbe, csak az volt a kérdés, hogy az oly sokszor emlegetett felállás, vagyis az idősebbek csapnak majd össze vagy a „kicsik” közül is bekerül valaki. 

A legbátrabb páros Mentsvár feladatával került be Pintér Tenya és Rubos Fridi a döntőbe

A vízes feladatnál eldőlt: Palácsik Lilláék végeztek a Legbátrabb páros harmadik helyén, de amit terveztek, az úgy tűnik, sikerült. Nevezetesen, hogy nem Vajna Tímea húgaként és sógoraként emlegetik őket. Legalábbis többnyire. 

A végső megmérettetés előtt Pintér Tibor úgy összegezte, hogy elérte a célját a triumvirátus. Végül Lilla is elismerte, szívesen nyert volna, Tomi viszont már akkor haza akart menni, amikor a barátaik kiestek, mert nem bírta ezt az ellenséges közeget. Jöttek a játékok, egy-egy volt az állás így a harmadik feladat döntött. Végül pedig Rubint Rékáék szoros verseny után kiestek, és a győztes 

A legbátrabb páros Pintér Tenya és Rubos Fridi

lett.

A legbátrabb páros győztesei: Rubos Friderika és Pintér Tibor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top