Sztárok

Árulkodó fotókat posztol Berki párja, Mazsi

Berki Krisztián és szerelme, Mazsi nagyon komolyan gondolják a kapcsolatukat, így nem lenne meglepő, ha időközben szintet léptek volna – a kommentelők szerint minden jel erre utal.

Berki Krisztián és Mazsi szerelme nagyon lángol, ez a képeiken is látszik. Még mindig nem tudjuk biztosan, hogy házasok-e, bár a lány nevéből ez egyértelmű, mégsem nyilatkoztak róla eddig. Pár napja Párizsban jártak, ahol az egyik legdrágább étteremben reggeliztek – ott pedig készült pár fotó, amely árulkodik valamiről, a kommentelők szerint is.

A rajongók egyöntetűen arra gondoltak, hogy ez már a fiú vagy lány? kérdés, ami ugye arra enged következtetni, hogy Berki Mazsi gyereket vár. 

„Én mar egy hónapja néztem, hogy folyton takarja a hasát ezzel a rettentően elálló, hatalmas ruhatömeggel! Régen elég sokszor passzos holmit húzott” – írta az egyik kommentelő, és sokan egyetértettek vele. 

Itt is egy fotó, amelyen takarja a hasát: 

Mi pedig kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top