Sztárok

Schobert Norbi keményen beszólt a zsűrinek a Csak show és más semmiben

Nagyon felhúzta magát az üzletember, hogy lepontozták a produkcióját.

Óriási balhé kerekedett péntek este a TV2 stúdiójában, a Csak show és más semmi című műsor forgatásán Schobert Norbi és Tatár Csilla a Hooligans zenekarral közösen előadott produkciója után. Az üzletember kiborult a zsűri pontjain, még azt is kilátásba helyezte, hogy elhagyná a műsort – írja a Blikk.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Mint a bulvárlap megtudta, Schobert Norbi a reklámszünet alatt szóvá tette a pontozást, mert szerinte sokkal többet érdemeltek volna Tatár Csillával, illetve a zsűritag, Badár Tamás kártyatrükkjeit is kritizálta. Az egyik stábtag elmondása szerint annyira ideges volt Norbi, hogy a TV2 egyik producerét akarta felhívatni, mondván, most azonnal otthagyja a produkciót.

Schobert Norbi nem tagadta, meglehetősen felhúzta magát, hiszen – mint mondja – rengeteg munka volt a produkciójukban. „Azt gondolom, ebben a műsorban nem lenne szabad egyik zsűritagnak sem méltatlan kritikát megfogalmazni már sok éve elismert emberekről” – jelentette ki. Állítása szerint nem akarta otthagyni a produkciót, annyit mondott, hogy legszívesebben kiszállna, de a következő partnerére való tekintettel ezt nem fogja megtenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top