Sztárok

Beckhamék 11 millióért építtettek teniszpályát a fiuknak

Victoria szeretné, ha a 16 éves Romeo „a teniszvilág David Beckhamje” lenne.

Victoria és David Beckham 30 ezer fontot (kb. 11 millió forint) költött egy műfüves teniszpálya felépíttetésére. A pályát a család costwoldsi otthona mellett húzták fel, hogy 16 éves fiuk, Romeo nyugodtan edzhessen – írja a Daily Mail.

Victoria Beckham és fia, Romeo (Fotó: Instagram)

A brit bulvárlap szerint az egykori Spice Girl – aki a mai hírek szerint nem vesz részt az újra összeálló legendás lányzenekar turnéján – szeretné, ha fia „a teniszvilág David Beckhamje” lenne, és a család egy névtelenül nyilatkozó barátja szerint ebben  a férje is támogatja. „David is szeretné, ha Romeóból igazi sztár lenne, de Victoria az, aki tényleg mindent megtesz a fia karrierje érdekében” – mondta az illető a lapnak.

A tehetséges fiatal játékost Nagy-Britannia legjobb teniszezői edzik, többek között a szigetországi férfiranglista második helyén álló Kyle Edmunddal és a női listavezető Simona Haleppel is tréningezett már. Ahogy Andy Murray-vel és Grigor Drimitrovval is – mindketten a férfitenisz világsztárjai közé tartoznak.

A világranglista hatodik helyén álló Dimitrov nemrég a Hello magazinnak is nyilatkozott a Beckham fiúról. „Romeo elképesztően nagy teniszrajongó. Ráadásul elég dörzsölt és nagyon tehetséges is” – mondta a világklasszis teniszező.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top