Sztárok

Nagy a titkolózás Baleczky Annamária temetése körül

Amilyen rejtélyes körülmények között töltötte élete utolsó hónapjait, halálában is ugyanolyan rejtélyes marad a külvilág számára a legendás bemondónő.

Október 4-én hunyt el Baleczky Annamária, a temetéséről azonban a mai napig nem tudni semmit – írja a Bors. Még egykori pályatársai, barátai sem tudják, mi lett a legendás bemondónő földi maradványainak sorsa.

A család helyett Bay Évát értesítették Baleczky Annamária haláláról, de a temetésről nem szólt neki senki. A titkolózás egyébként azért is furcsa, mert végső útjára többen is elkísérték volna az egykori bemondónőt.

Pedig talán már meg is volt. Ha hamvasztás, ha koporsós temetés mellett döntött a család, bármelyik megszervezhető ennyi idő alatt” – mondta Bay Éva, aki szívesen vett volna végső búcsút egykori kolléganőjétől, akárcsak Mohai Gábor. Ő szintén furcsállja, hogy ha volt is, senkit nem értesítettek a temetésről. „Én is vele lettem volna, ha tudok az időpontról. De még az sem biztos, hogy eltemették már” – jegyezte meg Mohai.

A bulvárlap kereste az idősek otthonát is, ahol Baleczky Annamária az utolsó hónapjait töltötte, ám ott azt közölték, nem ők intézik a temetést, a köztévénél pedig azt mondták, nem tekintik saját halottjuknak a bemondónőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top