Sztárok

Döbbenetes dolgot állít Cserháti Zsuzsáról a fogadott lánya

Fehér Adrienn szerint az énekesnő halála várható és sorsszerű volt. Elárulta, miért látta így.

Az 55 éves korában elhunyt Cserháti Zsuzsa szinte fogadott lányaként szerette a Turay Ida Színház színésznőjét, Fehér Adriennt, aki szerint a depresszióba zuhant énekesnő élete utolsó éveiben lélekben már feladta a küzdelmet – írja a Bors.

Rengeteg sérelme volt, marcangolta magát, amiért annak idején parkolópályára tették. (…) Hormonzavarai miatt meghízott, és fixa ideája volt, hogy a túlsúlya miatt nem szeretik az emberek. Kórházról kórházra jártunk, rehabilitáción kezelték, de igazság szerint már nem akarta, hogy megmentsék. Nekem többször is kijelentette, tudja, hogy meghal, és ez ellen nem tudott tenni” – emlékezett vissza Fehér Adrienn, aki szerint az énekesnő halála várható és sorsszerű volt.

Mint mondja, Cserháti Zsuzsa spirituális beállítottságú volt, érdekelte a megfoghatatlan világ, életének utolsó szakaszában ő már inkább abban élt. „Teljesen el volt varázsolva, menni akart, meg akart halni. Önszántából mondott le az életéről, lelkileg felemésztette, és összenyomta az a teher, amit magával cipelt. (…) Magába zárkózott, nem fogadta el a segítséget” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top