Sztárok

Pintér Tibor: „Nem gondolom, hogy annyira hülye lenne a barátnőm”

Pintér Tenya egy időzített bomba, ez a tegnapi adásban derült ki. Egy ideig tűrte a beszólásokat, majd saját és barátnője védelmére kelt.

Pintér Tibornál elszakadt a cérna, nem tudta tovább türtőztetni magát, emelt hangon, őszintén mondta el barátainak sérelmeit… A színész sokáig magában tartotta a véleményét, nem akart megbántani senkit, tegnap azonban betelt a pohár. Amikor kiállt a többiek elé, senki nem figyelt rá, ezért borult ki a bili, de ha már a sérelmekről volt szó, elmondta a múltbéli beszólásokkal kapcsolatos véleményét is. 

„Ha kiállok, és nem figyelnek rám, akkor valami baj van – kezdte mondandóját Pintér Tibor… – Nem figyeltetek rám és a páromra. Nem hiszem, hogy annyira hülye lenne a kis barátnőm… Legalább annyira, mint amennyire én nem vagyok jó énekes, amit ti elmondtatok mindennap hatszor, és minden viccben van valami igazság. Ha bántó, akkor nem kell neki hangot adni. Én sem adtam annak hangot, hogy te (Németh Kristóf) hogy mondasz verset, Réka hogy aerobikozik…”  mondta Tenya, bár itt még nem volt vége…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top