Sztárok

Pataki Zita bevallotta a férjének, valaki megtetszett neki

Az RTL Klub műsorvezetője, Pataki Zita ritkán mesél a magánéletéről, de az utóbbi időben megnyílt. Most a szerelmi életéről beszélt.

November elsején lesz 45 éves Pataki Zita, aki kirobbanó formában van. Az RTL Klub időjósát sokan dicsérték, ami jól esik neki, különösen, mert Pataki Zita is büszke a látványos fogyásra

„Húszévesen nem néztem úgy ki, mint most, ráadásul két évtized után újra ötössel kezdődik a súlyom. Három hónap alatt nyolc kilót fogytam, bár egy most visszaszaladt. Szerettem volna nyolc sikertelen lombik után kitisztítani a szervezetem” mesélte Zita a BEST magazinnak

Mint kiderült, a házasságában is ugyanennyi tudatosság van. Pataki Zita és férje, Attila kapcsolata idén hét éve kezdődött, és már akkor megbeszélték: mindennek az alapja az őszinteség. 

„Ha az ember hűséges a szerelméhez, akkor is felkeltheti az érdeklődését, felizgathatja egy másik férfi vagy nő. Megbeszéltük, ha ilyen történik, szólunk a másiknak. Aznap a vacsoránál csak egy mondatot mondjunk: ma hatással volt rám egy férfi vagy nő.”

Öt évnek kellett eltelnie, mire ez megtörtént, mégpedig Zita részéről. A férfi közeledését nem utasította vissza, tetszett is neki, aztán ráírt a Facebookon. 

„Válaszoltam neki, és kértem, hogy hívjon fel, mert tudtam, hogy a levelezés izgalommal jár és az már egy következő szint. Este szóltam Attilának és mindent elmondtam.”

Arról, hogyan kezelték ezt a helyzetet, bővebben a BEST magazinnak mesélt Pataki Zita: 

A BEST mgazinnak mesélt Pataki Zita a magánéletéről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top