Sztárok

Köllő Babett sérülése még most is szembetűnő

Két héttel ezelőtti produkciója közben sérült meg Köllő Babett, aki ennek ellenére nem kíméli magát a Csak show és más semmi próbáin. Valószínűleg gyógyszerrel tudja csak végigcsinálni a péntek estét.

Tegnap ünnepelte a 40. születésnapját Köllő Babett, aki mosolyogva mesélt arról, hogyan köszöntötték őt a barátai és a családja. Édesanyja Los Angelesből utazott haza, így most ikertestvérével és édesapjával együtt koccinthattak, még az sem nagyon árnyékolta be az ünneplést, hogy Babett a sérülése miatt csak mankóval tud járni

Köllő Babett csak mankóval tud járni, de a születésnapi buliját ez sem ronthatta el

„Most is fáj, de erre számítottam. Az orvos az első vizsgálat után mondta, hogy két hét ágynyugalom, és kímélnem kell a lábamat. A Csak show és más semmi előtt majd beveszek megint egy fájdalomcsillapítót, és az adrenalinnal együtt az csodákra képes, legalábbis arra a pár percre elfelejtem, hogy lesérültem. Az más kérdés, hogy utána százszor jobban fáj.”

Így is gőzerővel készül a pénteki előadásra, ahol Curtisszel együtt állnak a színpadra. Babett a próbákra még mankóval érkezik, hogy pihentesse a lábát, de a próbák során összeszorítja a fogát, és mindent megcsinál.

„Nagyon izgulok, ez a fakírelőadás nem egyszerű, például üvegen kell járnom. Mindent beleadok, Curtis is nagyon aranyos, örülök, hogy vevő az ötleteimre, és remélem, nem rontunk majd. A lábam miatt nem annyira izgulok, inkább csak azért, nehogy újabb sérülést szerezzek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top