Sztárok

Kiállt a tökök mellett Kelemen Anna

Kegyetlenségnek tartja a tökök feláldozását halloweenkor Kelemen Anna, aki szerint tökök milliói esnek áldozatul évről évre egy divathóbortnak.

Arról beszélt Kelemen Anna a RTL Klub szerdai Story Extra című műsorában, hogy nem bírja tovább nézni, hogy évről évre több millió tököt pazarolnak el embertársai csupán egy divathóbort kedvéért. Szerinte sokkal tudatosabban kellene használnunk a tököt, hiszen amellett, hogy finom, számos fontos tápanyagot is tartalmaz.

„Étellel nem játszunk! Nem megyek késsel semminek, amit utána nem fogyasztok el! Szeretném, ha ezt sokan meghallanák, és követnék a példámat” – mondta Kelemen Anna a műsorban.

„Szeretettel legyünk a tök felé! Mert ha rajzolunk rá egy kedves arcot neki, mondjuk, vagy adunk neki nevet vagy felmatricázzuk vagy feldíszítjük, valahogyan a magunkévá tesszük, akkor az sokkal szeretetteljesebb nekem. Én például hallottam olyat, hogy dobálóznak a tökkel. Tehát ez nekem fáj…” – mondta.

Mi értjük a viccet, de nem árt tudni, hogy a halloweenkor megfaragott tökök általában emberi fogyasztásra alkalmatlan takarmánytökök, amire még a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal is felhívta a lakosság figyelmét a közelmúltban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top