Sztárok

Óriási titkot árult el az Aranyéletből Ónodi Eszter

Spoilermentes kulisszatitkokról mesélt Ónodi Eszter, az Aranyélet törtető Miklósi Jankája.

Október elején tért vissza a harmadik, befejező évaddal az HBO nagysikerű drámája, az Aranyélet. A korrupció különböző formáiban lubickoló Miklósi család története váratlan fordulatokban gazdag, nem is csoda, hogy nézők tízezreit szegezi a képernyő elé.

Ónodi Eszter nem is akarta elspoilerezni a rajongóknak a friss évadot, de egy érdekes sztorit megosztott még az első évad forgatásáról. Az emlékezetes, vécében kokainozós jelenetről van szó, melyben az ismeretlen milliárdos kínálja kábítószerrel az akkor még jobbára ártalmatlan Jankát.

Kellett, hogy látszódjon, ahogy az ember felszippantja azt az anyagot. A kellékesek megkérdezték tőlem, mit szeretnék szívni: fruktózt vagy laktózt?

– mesélte nevetve Ónodi, aki szerint természetes, hogy a nézőknek ő a megtestesült sátán.

„Picit töprengtem, aztán azt mondtam, le­gyen inkább fruktóz, mert az mégiscsak valami gyümölcscukor, ha jól tudom (…) Rémesen éreztem magam, mivel hajnali négykor keltem, és az járt a fejemben, hogy nekem aznap még a Katona József Színházban lesz egy tévéfelvételem (…) Azért jó volt, hogy a gyümölcsöst választottam, mert a fruktóznak köszönhetően a vércukorszintem teljesen helyreállt, rendkívül friss és fitt voltam egész nap” – tette hozzá a színésznő a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top