Sztárok

Vajna Timi macskája magángépen utazott Amerikába állatorvoshoz

Timi cukiskodó posztot írt beteg macskája utazásáról, de a népharag kis híján elsodorta.

Vajna Timi tőle szokatlan alapossággal dokumentálta macskája útját az állatorvoshoz. Az állat a filmügyi kormánybiztos – egyben természetesen Tímea férje – Andy Vajna magánrepülőgépén utazott a hét végén egészen Los Angelesig egy műtétért. Az internet nem vette jó néven ezt a rengeteg és igen tömény információt.

Timi először pénteken rakott ki magáról egy képet, melyen egy nagyon ízléses Gucci pulóverben feszít a ferihegyi betonon parkoló magángép ajtajában. A képszöveg szerint Los Angelesbe indul, eddig minden teljesen megszokott.

Szombaton viszont kiderült, hogy nem egyedül utazott, hanem beteg macskáját vitte orvoshoz.
„Annyira köszönöm a férjemnek, h magángéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, h el tudjam hozni a cicámat mert most nem lehet elkábítani az utazáshoz” – írta az azóta eltüntetett posztban Vajna Timi.

A poszt eredeti szövege azóta törlődött, ahogy a kommentek sem láthatóak már, de Timi magyar követőinél eléggé kiverte a biztosítékot az akció, teljesen érhetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top