Sztárok

Szinetár Dóra: A harmadik gyerek után könnyebb

A színésznő arról mesélt, milyen a visszatérés a kis Benjámin születése után.

Szinetár Dóra harmadik gyermeke alig múlt egyéves, a színésznő pedig „részmunkaidőben” már el is kezdett újra dolgozni az Operettben. „Nagyon hiányzik már a kisfiam a próba végére, ezért amíg két-hároméves nem lesz, nem is szeretnék teljes intenzitással visszatérni a színpadra” – árulta el a színésznő.

Szinetár Dóráék az újszülött Benjáminnal

Szinetár az Ének az esőben Lina Lamontjaként áll a színpadra terhessége óta először holnap este. „Nekem ezek az előadások olyanok lesznek, mint más nőknek a csajos esték (…) Hálás vagyok, hogy nem kell azonnal napi hat-nyolc órás munkarendbe visszaállnom, mert arra nem lennék képes. De ezt a heti egy, maximum két előadást vagy koncertet nagyon élvezem” – tette hozzá az anyuka a Blikknek.

Pedig Dórának állítása szerint most volt a legkönnyebb visszazökkenni a munkába. „Fizikailag és lelkileg is sokkal nehezebb volt, amikor Marci és Zorka világra jöttét követően újra munkába álltam. Talán a harmadik baba után a test már megtanulja ezt az állapotot, nem éri akkora sokk, így a hangommal sem volt semmi baj. De azt is hozzá kell tenni, hogy az elmúlt közel másfél évben tényleg kipihentem magam, már ami a munkát illeti.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top