Sztárok

Kulcsár Edina bomba formában van a szülés után

Edináról párja, Csuti posztolt szuper cuki képet, amin kisfiúk, Medox is szerepel.

Alig valamivel több mint egy hónapja született meg Kulcsár Edina és párja, Csuti kisfia: Medox. A büszke kismama azóta rendszeresen oszt meg képet gyermekéről, sőt már a nagyvilágnak is megmutatta a picit. Igaz, Medox belépőjére halvány árnyékot vetett az, hogy nem sokkal a képek megjelenése előtt Edinát azzal vádolták meg rajongói, hogy azért nem mutatja meg gyermekét, mert csúnya.

„Sokan kérdeztétek, hogy meg fogjuk-e mutatni a mi kis csodánkat. Már olyan találgatásokkal is találkoztunk, hogy biztos valami baja van a gyermekünknek vagy csúnya, és ezért takargatjuk. Szerencsére semmi ilyen dolog nem áll a háttérben. Szerettük volna megadni a módját, hogy egy szép fotósorozat keretén belül lássátok őt először.”

Medox születése óta Edina boldogsága leírhatatlan, de ma még ennél is boldogabb lehet, ugyanis zsinórban másodszor ő nyerte az év influencerének járó díjat. Ebből az alkalomból párja, Csuti szuper cuki közös képet osztott meg magukról, amin a kis Medox szerepel.

Íme a közös fotó, amin látszik, hogy Edina bizony bomba formában van:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top