Sztárok

Újabb botrány az X-Faktorban: a biztonsági őrnek kellett kivezetnie az egyik versenyzőt a stúdióból

Az önmagából teljesen kikelő versenyző még az állapotos Kiss Ramónát sem kímélte!

Hörcher László neve már nem ismeretlen az X-Faktor nézőinek, korábban többször próbált szerencsét a tehetségkutatóban. 2014-ben egyszer már botrányba fulladt a produkciója, akkor is magáról megfeledkezve kiabált, földhöz vágta a mikrofont, majd durván sértegette a mentorokat. Idén Puskás Petiék meg sem várták, hogy belekezdjen a produkciójába, amit a versenyző képtelen volt elfogadni – értesült a Blikk.

x-faktor, botrany„Nem szeretném meghallgatni, mert nem vicces, nem meglepő, nem kell szavazzunk” – mondta Puskás Peti, amitől őrjöngeni kezdett a férfi. „Nullák vagytok mind, ugye halljátok? Kispályás, kisstílű mentorgarnitúra, nullák vagytok mind, ugye halljátok?” – kiabálta a színfalak mögött is.

Kiss Ramóna igyekezett elhúzódni a tomboló versenyző közeléből, aki nem akarta elhagyni a stúdiót, ezért biztonsági őrnek kellett kivezetnie.

„Ismertem már őt tavalyról, de eddig mindig tisztelettudó és kedves volt velem. Most viszont látszott, hogy nem tudja fékezni magát. Megijedtem… Attól ugyan nem féltem, hogy bántani fog, de az az agresszív üvöltözés, ahogy hergelte magát, az félelmetes volt” – mondta Kiss Ramóna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top