Sztárok

Balsai Móni a szerelmével állt kamerák elé

Balsai Móni leginkább a munkájával szeretne kitűnni, így a magánéletét burokban tartja. Ezúttal azonban együtt fotózkodtak párjával legújabb filmjük premierjén.

Balsai Móni rendőrként tért vissza a filmvászonra – a színésznő az X – A rendszerből törölve című filmmel robbant be újra a köztudatba, az alkotásra rengetegen kíváncsiak. Tegnap este lezajlott Ujj Mészáros Károly, a Liza, a rókatündér rendezője új filmjének gálapremierje. Az X – A RENDSZERBŐL TÖRÖLVE különleges hangulatú és képi világú, feszült thriller, amelyet az Aréna két legnagyobb termét zsúfolásig töltő meghívottak a vetítés végén hatalmas, hosszan tartó tapssal köszöntöttek. 

Megnézem
Összes kép (5)

Bár ritkán láthatunk róluk közös képet, végre Balsai Móni és szerelme, a film rendezője, Ujj Mészáros Károly is beálltak együtt a kamerák elé. 

A különleges látványvilágú thriller november 1-jétől látható országszerte, de a nagy várakozásra való tekintettel különleges elővetítéseknek köszönhetően már most hétvégén, október 25. és 28. között megtekinthető lesz egyes mozikban.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top