Sztárok

Szabó Krisztián elvitte egy körre Köllő Babettet

Köllő Babett szereti az extrém dolgokat – többek között a gyorsaságot is, ezért ült be Szabó Krisztián autóversenyző mellé, aki elvitte egy húzós körre.

Szabó Krisztián, Európa-bajnok rallycrossversenyző élményautózást szervezett a Kakucs Ringen, ahova sztárrésztvevőket is meghívott. Az ott lévők megnézhették az Audi gyári versenyautóját, mellyel Krisz az utolsó két Eb-futamon részt vett, kipróbálhatták a bátorságukat az 540 lóerős Rallycross VW Polóban és tehetségüket a Crazy Cart elektromos autókon. A rendezvényen többek között Yvonne Dederick és Köllő Babett is ott volt – imádták a gyors köröket.

„Olyan féktávokat vesz, amiről azt gondolod, hogy nem képes, de valahogy mégis megoldja, majd közli, hogy ez egy ligthos bevezetőkör volt” – emlékezett vissza az autózásra Köllő Babett

Yvonne Dederick már kevésbé akart beülni Krisz mellé, azonban meggyőzték, hogy semmi baj nem lehet, ő mégis félt, bár elsősorban a bezártságtól. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top