Sztárok

Ördög Nóra rémálma valóra vált

Ilyen még soha történt a műsorvezetővel a karrierje során.

Ördög Nóra elnémult a Mit tenne a gyereked? egyik forgatási napján. A stúdióból vitték orvoshoz a kislányának luxusszülinapot szervező műsorvezetőt, a forgatást pedig el kellett halasztani – írja a Blikk.

Semmilyen előzménye nem volt, nem voltam beteg, nem fájt a torkom, nem fáztam meg, egyszerűen csak elment a hangom. Utólag kiderült, ez egy vírusos fertőzés, ami a hangszálaimat támadta meg. (…) Volt szerencsém élő műsorban is dolgozni, ahol láttam énekeseket hasonló nehézségekkel küzdeni: kegyetlen érzés. Sajnos, benne van a pakliban, és most én is átéltem ezt” – vallotta be Ördög Nóra, akit a forgatásról egyenesen egy fül-orr-gégészhez vittek.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A műsorvezető az aznapi forgatást még végigcsinálta a vírusos hangszálgyulladással, de sokat küzdött a hangjával és a tehetetlen dühvel is, amit azért érzett, mert munkaképtelenné vált. Sőt leginkább az zavarta, hogy sok pénzébe került a csatornának a forgatás elnapolása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top