Sztárok

Nagyon durván lefogyott Cseke Katinka

Egy indiai szer, a rendszeres testmozgás és az alacsony kalóriatartalmú étrend vezetett a gigafogyáshoz a Jóban Rosszban sztárjánál.

Cseke Katinka 15 évig nem tudott megszabadulni a túlsúlyától, egészen mostanáig: 4 hónap alatt 30 kilót dobott le – írja a Bors.

Százhatról fogytam le nyolcvan kilóra négy hónap alatt. De lehet, hogy már csak hetvenkilenc vagyok, vagyis majd harminc kilót fogytam” – mesélte büszkén a színésznő, akinek az énekesnő, Singh Viki árulta el, hogy milyen módszerrel szabadult meg 12 kiló plusztól pár hónap alatt. Elmondása szerint sokat segített ez az indiai receptúra, de a gigafogyáshoz a heti kétszeri edzés és a gluténmentes étkezés is hozzájárult. 

Cseke Katinka még 2016-ban – Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

 „Azóta más a hajam, máshogy öltözöm. (…) A cél a 69 kiló, az a súly, amivel kijöttem a kórházból, miután megszületett a lányom” – jelentette ki a Jóban Rosszban sztárja. aki a terhessége után 3 évvel kezdett az evésbe menekülni. Állítja, brutális étvágya volt, amit az indiai szer elvett, 3 hét után kezdte érezni a hatást: elkezdtek leolvadni róla a kilók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top