Sztárok

Ő Tilla ritkán látott testvére

Tilla rengeteget dolgozik, hétből négy nap a képernyőn van, de emellett azért szakít időt a családjára és egy kis kirándulásra: ezúttal soha nem látott bátyjával járták a természetet.

Kétségtelen, hogy Till Attila a TV2 legfoglalkoztatottabb műsorvezetője: szinte nincs olyan nap, amikor nem látjuk a képernyőn. Hétfőn a Ninja Warriort vezeti Kasza Tibivel, kedden A legbátrabb páros házigazdájaként láthatjuk Majkával, aztán pénteken a Csak show és más semmi versenyzőit zsűrizi, vasárnap pedig a Sztárban sztárt vezeti élőben. Azt gondolnánk, hogy emellett gyakorlatilag nincs élete, de amire szeretne, arra tud időt szakítani. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bátyámmal kirándulunk 😎

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés,

Most éppen a bátyjával kirándult egyet, akit nem mellesleg még sosem mutatott meg a követőinek. Tilla próbálja burokban tartani a magánéletét, bár néha megoszt egy-egy képet a feleségével és a gyerekeivel, de a „másik” családját nem igazán láthattuk eddig. 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top