Sztárok

Így fest a retus nélküli Rubint Réka

Rubint Réka egyáltalán nem szégyelli a testét, sőt. Nincs is miért, hiszen remek formában van – most viszont retusálás nélkül is megmutatta magát.

Rubint Réka éppen A legbátrabb párosban küzd az elemekkel, ebben a műsorban láthatják jelenleg a nézők. Tisztán látszik, hogy a negyvenéves fitneszkirálynő remek formában van, egyáltalán nem kell szégyellnie a testét. Sokan támadják, hogy az egész élete tökéletes, ahogy ő is, de ezért sokat is tesz: napi többször edz, és odafigyel az étkezésre, ami a kiegyensúlyozottság mellett nagyon fontos.

Réka retusálás nélkül is szuperül fest: 

„40 év, 3 gyerek, no retus. Nincs lehetetlen! Aki csinálja, tudja! A csoda Benned van! Soha ne mondj le magadról és az álmaidról!!!” – írta a fotóhoz Rubint Réka, akit a rajongók is megerősítettek ebben. 

Elkezdtem a héten a futást és az erőnléti edzést, a Te szavaidra! Köszönöm hogy erőt adsz azokon a nehéz napokon

– írta az egyik kommentelő. Ez és ehhez hasonló hozzászólások százai gyűltek a fotó mellé, amin egyáltalán nem csodálkozunk, hiszen a fitneszlady tényleg ezreket motivál. 

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top