Sztárok

Palácsik Lilla a férje hisztije miatt magyarázkodik

A legbátrabb páros tegnapi adásában egy igen nehéz feladat elé állították a sztárpárokat, sokan meg is rogytak a nyomás alatt. Többek között Visváder Tamás is, akinek a felesége a védelmére kelt.

Palácsik Lilla és férje már A legbátrabb páros indulása előtt tisztázták, hogy kettejük közül inkább Visváder Tamás az ijedősebb, a friss feleség sokkal több dolgot bevállal. Nos, ez tegnap is látszott, amikor is sziklát másztak a játékosok. A fiatal férj megijedt a magasságtól, és elmondta, hogy ő bizony nem megy le onnan. Palácsik Lilla persze egyből biztatni kezdte, a kommentelők azonban gyávának könyvelték el.

Vajna Timi húgának képénél egyből megjelentek a rosszindulatú hozzászólások, azonban Lilla megvédte a párját.

Ha ismernéd személyesen Tamást tudnád milyen jó ember. Én úgy érzem hogy soha nem éreztem nagyobb biztonságban magam, mint mellette. Ez egy tv-show, tele nehéz feladatokkal, amiknek a teljesítése nem mindenkinek megy. Én már azért is bátornak tartom Őt mert eljött velem ide a kérésemre. A férfiasság dologra meg kicsit rátérve, az én szememben a férfiasság nem a hegymászásnál kezdődik, nagyobb férfias érték ha megvéded a párodat. Remélem nem veszed bántónak a válasz kommentemet, de muszáj volt leírnom az érzéseimet. Én imádom őt, és örülök hogy Isten egymás mellé teremtett minket

– írta a közösségi oldalán Lilla.

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top