nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
A legbátrabb páros: Németh Kristóf erre költené a fődíjat

A legbátrabb páros: Németh Kristóf erre költené a fődíjat

A színész és menyasszonya már a sportolói múltjukból kifolyólag is a győzelemre hajt, de a 10 millió forintos fődíj is jól jönne nekik.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Az első pillanattól kezdve a végső győzelemért harcol A legbátrabb páros versenyében Németh Kristóf és párja, Szikriszt Zita. A kamerák előtt síró színész azt sem titkolta, hogy ha nem lenne pénzdíj, akkor is vállalta volna a kihívást, hiszen menyasszonyával mindketten élsportolók voltak, de a 10 millió forintos fődíj is motiválja.

Mint a Blikknek elárulta, jól jönne a nyeremény az esküvő megszervezéséhez, illetve a lakásukat is berendeznék az összegből. De máshol is lenne helye bőven: „Nemrégiben nyitottam meg a Fórum Színházat, emellett az édesanyámért is felelős vagyok, és természetesen ott van a 11 éves fiam, Lóci. Illetve reménykedünk abban is, hogy egyszer még bővül a családunk.”

Az ármánykodással vádolt színész számára a jótékonyság is fontos, karitatív célokra is szánna a pénzből.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon