Sztárok

Elképesztő fotó Harry hercegről és nagyapjáról, Fülöp hercegről

Ausztráliai útja során annyi kép készült Harry hercegről, hogy elsőre talán furcsa lehet, miért éppen a hivatalos megnyitón készült fotót választottuk. De ha megnézzük Fülöp herceget, akkor már minden világos.

A brit királyi család két tagja, Harry herceg és a nagypapája, Fülöp herceg között mindig is különleges kapcsolat volt. Nemcsak az érdeklődésük egyforma, hanem hasonló a humoruk is, hogy csak egyet emeljünk ki. A köztük lévő összhangot talán már a korábban készült képeken is észre lehetett venni, nem beszélve arról, ha már hallottuk őket beszédet tartani. 

Itt egy jelenet, hogyan szokta elütni az időt Harry herceg és Fülöp herceg, mikor közös rendezvényen vannak: 

Megnézem
Összes kép (4)

Harry herceg és Meghan Markle ausztráliai útja kapcsán pedig ismét szembeötlő volt Fülöp herceg és az unokája közti hasonlóság, ami ezúttal inkább külsőségekben mutatkozott meg.

Meglepő. de a szakállas férfi a bal oldalon Fülöp herceg, pedig elsőre sokan azt hitték, az is Harry herceget ábrázolja:

Eddig nem sokan gondolták, hogy a nagypapa és az unokája ennyire hasonlítanának, sőt! Annak idején sokáig tartotta magát a makacs pletyka, hogy Harry hercegnek tulajdonképpen nem is Károly az édesapja, de akkor nem merült fel, kire is hasonlít a kis herceg. Pedig a nagypapája szakasztott mása. Mondjuk, ezekbe a képekbe legfeljebb bele lehet beszélni, de aztán egy egész tucatnyit tudunk mutatni, aminél már kiütközik a hasonlóság. 

Megnézem
Összes kép (4)

Videós képválogatás is készült Fülöp herceg és Harry herceg fotóiból:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top