nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kisbabát vár Amy Schumer

Kisbabát vár Amy Schumer

Első gyerekét várja férjével az amerikai komikus, Amy Schumer. Hozzá méltó módon jelentette be az örömhírt.
Szikra Juli
Szikra Juli
f Ajánlom

Egy Instagram-posztban tudatta a világgal Amy Schumer, hogy terhes – hívta fel a figyelmet a BBC. Az amerikai komikus egy olyan képet tett közzé, amelyen Harry herceg és Meghan Markle testére a saját és férje fejét montírozta. A hercegi pár szintén gyereket vár.

Amy Schumerrel a nyáron csináltunk interjút, akkor arról beszélt, hogy kicsit visszább vesz a munkából. „Olyan régóta égetem két végén a gyertyát, hogy már úgy éreztem, kezdek elfogyni. Az ember teste is küldi a figyelmeztető jeleket, és egy ideig megtehetem azt, hogy nem figyelek oda erre, de hosszú távon ennek mindig meglesz a böjtje.

Amy Schumer bejelentette, hogy kisbabát vár. Forrás: Youtube

Lásd például a mostani esetemet. Nem tehetem meg, hogy nem veszem figyelembe a testem vészjelzéseit, mert annak az egészségem látja kárát.”

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon