Sztárok

Sírt és sokkot kapott Németh Kristóf a kamerák előtt

A színésznek a máltai várfalon olyan félelme jött elő, amivel életében először találkozott. Önkívületi állapotba került, párjának kellett nyugtatgatnia.

Sokkot kapott, és sírásban tört ki Németh Kristóf, miután A legbátrabb páros forgatásán 60 méter magasról kellett leereszkednie kedvesével, Szikriszt Zitával egy szál kötél segítségével – írja a Bors. Az ármánykodással vádolt színész azonban tagadja, hogy a sziklafalas pánikroham után másfél órán keresztül sírt volna a mentőben, mint ahogy versenytársa, Schobert Norbi mesélte a Mokkában.

Ez több mint túlzás” – jelentette ki Német Kristóf, aki elárulta: nem kimondottan a magassággal volt baja, hanem azzal az érzéssel, amikor egy szál kötélen lógott, és olyan bizonytalanságot, talajvesztést érzett, amit még sosem tapasztalt, s ez nagyon megrémítette.

Németh Kristóf és párja, Szikriszt Zita, Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Miután lejutottam a várfalról, akkor tört rám a valóságos összeomlás. (…) Zitával mosolyogva beszéltük a kiutazásunk előtt, hogy sok minden történhet odakinn, de hogy könnyes szemmel nem látnak bennünket a nézők, az biztos. Hát, ez megdőlt!” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top