Sztárok

X-Faktor: továbbjutott a tavalyi versenyt feladó Nagy Krisztián

Újult erővel tért vissza az X-Faktorba Nagy Krisztián. A pszichiátriát is megjárt énekes a mentoroktól négy igent kapott, így továbbjutott a tehetségkutatóban.

Visszatért az X-Faktor színpadára Nagy Krisztián, a 2017-es X-Faktor nagy reménysége, aki még az élő show-k indulása előtt feladta a versenyt az előző évadban, mert nem bírta a fellépéssel járó terhet

Krisztián az idei válogatóban Michael Buble Cry Me A River című számát énekelte el, ám mielőtt belefogott, mindenki előtt elnézést kért tavalyi mentorától, Radics Gigitől, mivel cserben hagyta. „Azért jöttem, hogy újra szeretnék neked bizonyítani, és meg szeretném mutatni igazából, hogy ki Nagy Krisztián” – vallotta be a produkciója előtt. 

Előadását hatalmas taps fogadta, a közönséget és a mentorokat most is lenyűgözte Krisztián énektudása. „Tudjuk, mi van a torkodban, nem hiába szerettelek volna vinni tavaly, mert szerintem neked itt van a helyed, és én még nagyon szeretnélek hallani téged, jó sokszor” – mondta tavalyi mentoráltjának Radics Gigi.

Hiszem azt, hogy amikor az emberek bekapcsolják a tévét, olyan emberekre kíváncsiak, mint amilyen te vagy, a jó énekesekre” – jelentette ki ByeAlex.

Nagyon felkavartál most engem. Nagyon hiszem azt, hogy amik veled történtek tavaly, abból meríteni fogsz, és most még nagyobb erővel, még nagyobb lendülettel és sokkal nagyobb energiával fogod ezt tudni megcsinálni. Mi melletted vagyunk, segítünk. Nagyon esélyes vagy arra, hogy megnyerjed a 2018-as X-Faktort” – mondta Krisztiánnak Gáspár Laci.

A fiatal énekes, aki másokat akar inspirálni kitartásával, ezúttal is meggyőzte a mentorokat: négy igennel továbbjutott az X-Faktorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top