Sztárok

Sztárban sztár: Burai Krisztián a szegénységből jutott a csúcsra

Burai Krisztián tudja, mit jelent nélkülözni, ezért élvezi az élet minden pillanatát.

Burai Krisztián a tévénézők számára lehet, hogy ismeretlen, az interneten viszont igazi sztárnak számít. A tehetséges énekes a Blikknek adott interjújában beszél arról, mennyire nehéz volt az élete.

sztárban sztar, burai krsiztian

Fotó: Burai Krisztián/Facebook

„A szegénynegyedben születtem, de pár év múlva a szüleimnek hála el tudtunk onnan költözni. Mind a ketten dolgoztak, így meg tudtak adni nekünk mindent. Anyukámnak hatalmas szíve van, így sokszor az utolsó fillért is odaadta másoknak, hogy segítsen. Egyre több vita lett közöttük, apám inni kezdett, és amikor hétéves lettem, minden összetört. Elváltak, apu pedig 2004-ben meghalt… – mondta Burai Krisztián, akivel végül nagyot fordult a világ. – Tudtam, mit akarok, hogy ez érdekel, de sajnos nagyon sokáig küzdenem kellett… Rájöttem, itt van előttem a megoldás, az internet. És itt vevők voltak az emberek arra, amit csinálok. Rengeteg koncertem van, és komolyan mondom, néha magam sem hiszem el, amikor tízből hat fellépésről szinte ki kell menekíteni, annyira imádnak a rajongók.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top