nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Jöhet a baba Weisz Fanniéknál

Jöhet a baba Weisz Fanniéknál

Nagyon jó hírt közöltek az orvosok a párral, semmi akadálya nincs a gyermekáldásnak.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Végre örömhírről íratunk Weisz Fanni kapcsán! A huszonhat éves lány a nyáron ment férjhez szerelméhez, így sokan azt találgatták, vajon mikor jön már a baba? Kiderült, Fanni és férje dolgoznak az ügyön.

Több orvost is végigjártak a babaprojekt előtt, és mindegyikük egészségesnek találta a párt, de a legjobb hírt egy genetikus szolgáltatta. „Kiderült, hogy Fanni nem hordozza magában a siketség génjét. Ennek nagyon örülünk, de természetesen arra is fel vagyunk készülve, ha mégis siket babánk születik. Akkor sem esnénk kétségbe, sőt lenne egy szuper siket anyukája, aki mindent megtaníthatna neki, és egy apukája, aki jól ismeri a jelbeszédet. Így szinte nem is venné észre, hogy egy kicsit más, mint a többiek” – idézi a Blikk Fanni férjét, Hajmásy Pétert.

Csak reménykedhetünk benne, hogy egy kisbaba újra össze tudja hozni Weisz Fannit és anyukáját, akik között már több éve fagyos a viszony.

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon