nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Törőcsik Mari: „Nemsokára költözöm”

Törőcsik Mari: „Nemsokára költözöm”

Néhány héttel ezelőtt arról szóltak a hírek, hogy Törőcsik Mari ismét kórházba került, de szerencsére nincs nagy baj. Most az is kiderült, valójában hogy van a művésznő.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A BEST magazin kérdésére Törőcsik Mari a szokásos lendületével válaszolt, hogy is érzi magát mostanában.

„Köszönöm a kérdést, most éppen jól. Igazából hol jobban, hol rosszabbul vagyok, de ez már csak így van az én koromban. Megnyugtatok mindenkit, a kórházból már kijöttem. Csak egy rutineljáráson vettem részt, hogy erősebb legyek.”

A Kossuth-díjas színésznő ugyanis időről időre befekszik a szombathelyi kórházba vitamin- és immunterápiára. Szüksége is van arra, hogy erőre kapjon, mert nehezen viselte a nyarat a hőmérséklet-ingadozás miatt. „Ugyan még konzultálnom kell az orvosommal, de arra készülök, hogy nemsokára felköltözöm egy időre Budapestre, mert Velemben ősztől már igen hideg van, a fővárosban pedig úgyis vár rám pár feladat.”

A terveiről is mesélt a BEST magazinnak Törőcsik Mari, akinek az ápolását is átszervezik majd erre az időre. Például a színésznő lánya is gyakrabban látogathatja. 

A BEST magazinnak mesélt Törőcsik Mari

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon