Sztárok

Horváth Éva: „Ez egy szado-mazo produkció”

Horváth Éva és Baronits Gábor a Csak show és más semmi második adásában közösen mutatják majd be a Kehelytáncot, ami bár egyszerűnek tűnik, mégsem az, ezt Éva sérülései is alátámasztják.

Horváth Éva a Csak show és más semmi első adásában Pápai Jocival lépett színpadra, ahol egy vicces produkciót adtak elő, s ezzel sokakat elvarázsoltak. Most azonban egy lényegesen nehezebb és komolyabb előadásra készül, méghozzá Baronits Gáborral: egy vízzel teli üvegmedencében attrakcióznak majd. A páros tagjai elmondták, nagyon nehéz volt a felkészülés, de alig várják a ma estét. 

Horváth Éva kék-lila foltokkal jelent meg a Mokka stúdiójában, de Baronits Gábor is több sérüléssel érkezett. A műsorvezetők nem hagyhatták ki, rákérdeztek az okokra.

Valójában egy egy szado-mazo produkció, amit előadunk Gáborral

– kezdte viccesen Éva. „Ennyire megterhelő ez fizikálisan mindkettőnk számára. Sokkal durvább, mint gondoltuk” – mondták a produkció előadói. 

Fotó: Instagram

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top