Sztárok

Ádám Tamás fia, Nagy Ádám szívszorító vallomása: „Gyötör a lelkifurdalás”

Nagy Ádám azt a napot senkinek sem kívánja, amikor jött a hír, hogy édesapja meghalt. Sok a kérdés Ádám Tamás halála körül, a színész fia most beszél a gyászáról.

Ádám Tamás több, mint egy hónapja ment el, de még mindig nem tudni, mi okozta a halálát. Nagy Ádám kizárólag a BEST magazinnak mesél arról, mint mentek keresztül az elmúlt hetekben. 

„Nincs a napnak olyan perce, amikor ne gondolnék rá, ne jutnának eszembe a vele kapcsolatos élményeim” – kezdte Ádám Tamás fia, aki nem tudja elfogadni az édesapja halálát. Ahogyan a magazinnak mesélte, tisztában voltak azzal, a színész hajlamossá vált a depresszióra, munkája mellett csak az vezérelte, hogy a családjának jó legyen. 

„Apámnak olyan értékrendje volt, amellyel magasra tette a mércét, megpróbálok én is a szerint élni. Ha ezt veszem, nincs hiányérzetem, amiatt viszont gyötör a lelkifurdalás, vajon miben hibáztunk, hogy ez a vég jutott neki. Talán többet kellett volna közelednem hozzá.”

A család gyászáról, a megemlékezésről és arról, hogy milyen kérdések feszítik az apja halálával kapcsolatban, Nagy Ádám már-már terápiás jelleggel vallott a lapnak.

A BEST magazinnak mesélt Nagy Ádám az édesapja, Ádám Tamás elvesztéséről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top