Sztárok

Egyre jobban van Mészöly Kálmán

Szépen gyógyul az infarktus utáni állapotból Mészöly Kálmán legendás magyar labdarúgó.

Tavasszal került kórházba egy súlyos infarktust követően Mészöly Kálmán, a magyar foci legendás alakja. Állapota nagyon súlyos volt, családja sokáig a legrosszabbra is fel volt készülve. A Szőke Szikla kicselezte a betegséget, és orvosai a transzplantációról is letettek, annyira jól gyógyult szíve.

Fotó: Koszticsák Szilárd, MTI

A labdarúgó fia, Mészöly Géza újabb jó hírekkel szolgált az édesapjáért aggódóknak. „Úgy látom rajta, segít a kezelés, ennek hála sokkal jobb a közérzete és a kedve is. Szerencsére azt mondhatom, minden rendben apuval, kifogástalanul érzi magát, továbbra is jó az étvágya, ami nagyon fontos. Hogy rendben van az egészsége, az hatalmas megkönnyebbülést jelent számára és számunkra is” – mondta a férfi a Blikknek.

Mészöly Kálmán, aki Budapest egyik legfrissebb díszpolgára, fia szerint unokáival és kutyáival kapcsolódik ki a kezelések után, és nagyon drukkol a magyar fociválogatottnak, bár úgy tűnik, hiába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top