nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Meghan hercegnének egész listái vannak lehetséges babanevekkel

Meghan hercegnének egész listái vannak lehetséges babanevekkel

Azt is elmondta, hogy szerinte korai még névválasztásról beszélni.
Avatar
Sipos Márta
f Ajánlom

Amikor a brit királyi család bejelentette, hogy Meghan Markle gyermeket vár, azonnal megkezdődtek a találgatások a baba nevét illetően. Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, a fogadóirodák máris közzétették az esélyes nevek listáját, sokan pedig a a hercegnő ékszereiből is következtetéseket vontak le.

Egy ausztrál kisfiú azonban egyenesen fel is tette a kérdést Meghannak, hogyan fogják hívni a kicsit.

Harry herceg és Meghan Markle a napokban ugyanis Ausztráliában járt, melbourne-i útjuk egyik állomásán pedig egy helyi villamosra is felültek az ottani kisiskolásokkal. A gyerekek persze azonnal nekikezdtek a kérdezősködésnek. Volt, aki azt kérdezte, mi Meghan kedvenc sorozata, egy élelmes 12 éves, bizonyos Charlie Wolf azonban rögtön rátért a lényegre, és rákérdezett a baba nevére.

WILLIAM WEST / POOL / AFP

Meghan azt válaszolta:

Mindenkitől hosszú listányi javaslatot kaptunk. Hamarosan leülünk, és átnézzük az összeset.

A sussexi hercegné azt is hozzátette, hogy ők maguk nem egyeztek még meg semmiben, és korai is lenne még ilyesmiről dönteni.

(Entertainment Tonight)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon