Sztárok

Plázában zaklatták Kasza Tibi terhes feleségét

Darai Andrea hiába kért segítséget a biztonsági őröktől, a perverz férfi az autójáig követte.

Őrült rajongó csapott le Kasza Tibi feleségére, Mankerre egy budapesti bevásárlóközpontban. A fiatal lány kétségbeesetten hívta férjét mikor észrevette, hogy egy rossz arcú férfi követi vásárlás közben.

„Konkrétan zokogva hívott fel, hogy egy tüskehajú csávó végig követte, a nyakába lihegett. Végig kísérte a Manót, a fülébe súgta, hogy »Mikor születik a kislány?«, és utána még kaján mosollyal nézte” – idézi a Blikk Kaszát.

Manker rémülten hívta fel férjét, mitévő legyen | Fotó: Facebook

Darai Andrea a pénztárosoktól kért segítséget, akik riasztották a bolt biztonsági szolgálatát. Míg a segítség megérkezett, a férfi a kismamához simult, és perverz mondatokat suttogott a fülébe várandóssága kapcsán, írja a lap.

Hiába küldték el a biztonságiak a férfit, Andreát már nem kísérhették el a kocsijáig. Manker a parkolóházban rémülten vette észre, hogy egészen az autójáig követte az ismeretlen. Szerencsére volt annyi lélekjelenléte, hogy magára zárja az ajtót, és elhajtson, de nagyon megviselték a történtek a nyolc hónapos terhes kismamát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top