Sztárok

Meghan Markle tönkretette Eugénia hercegnő esküvőjét, a yorki hercegné nem hagyta annyiban

Eugénia hercegnő szülei nyilvánosan mutatták ki a nemtetszésüket, mivel mindketten úgy érzik, hogy Meghan Markle tönkretette a yorki hercegnő esküvőjét.

Büszke édesanyaként érthető, ha a yorki hercegné, Sarah Ferguson a saját közösségi oldalára sok képet tesz ki a lánya, Eugénia hercegnő esküvőjéről. Viszont egyértelmű üzenetként értelmezte a brit sajtó azt a twitter áradatot, amit Sarah hercegné nem sokkal azután kezdett posztolni, hogy Meghan Markle terhességét hivatalosan bejelentette a palota. Öt óra alatt ötször frissítette a hercegné az oldalát, ezekben minden alkalommal Eugénia lánya esküvőjéről írt, és egyszer sem gratulált Harry hercegéknek. Ugyanígy tett András yorki herceg is, aki ugyan posztolt, de nem említette meg Harry herceget és Meghant.  

A yorki hercegnő sérelmezte, hogy Meghan Markle-ék bejelentése elvonta a figyelmet Eugéniáról, pedig az a nap csak a lányáról kellett volna hogy szóljon. Egyfajta íratlan szabály, hogy a terhességet nem illik esküvőn bejelenteni. 

Szerinted?

Meghan Markle és Harry herceg Eugénia hercegnő esküvőjén (fotó: Getty)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top